Åben klasse

Fra 14 år

Tidsplan

08.00: Udlevering af startnumre starter
09.30: Check-in af cykler starter
10.30: Race Briefing
10.45: Deadline for aflevering af løbepose
11.00: Første heat sendes afsted
11.15: Andet heat sendes afsted
13.30: Sidste atlet forventes i mål
14.00: Buskørsel til Svømmecenter

Praktisk information

Sammen med startnummer udleveres der en svømmepose og en løbepose. Løbeposen pakkes med alt løbeudstyr, og afleveres senest 10.45. (Du kan samtidig også aflevere en sportstaske med skiftetøj til efter løbet)
Løbeposen hænger i nummerrækkefølge i skiftezonen med cykel og løb (T2)
Der udleveres løbebælte og startnummer, som skal bæres på løbet.
Samtidig udleveres der klistermærke til cykel og hjelm, som skal monteres rundt om sadelpind, samt synligt foran på hjelm.
Der svømmes 16 baner af 25m. Der vil være banetællere ved hver bane, der vil markere når atleten har 50 meter tilbage.
Når du skifter til cyklen, har du din svømmepose liggende ved siden af cyklen – hvor du smider dine briller og evt andet svømmeudstyr i. Posen samler vi op efterfølgende og kører til målområdet. (Du skal bare lade den ligge ved din cykel)
Cykelruten er ikke lukket for trafik, og alle færdselsregler skal derfor overholdes. Der står flagposter på ruten, til at guide jer – samt en række skilte, så ingen cykler forkert.
Ved skiftezonen til løb (T2) hænges cyklen på bikeracket, derefter henter man sin løbepose og skifter til løbesko. Cykelhjelm og cykelsko smides i løbeposen som man hænger op, lige efter skifteteltet.
Løberuten er mærket op, og der vil være flagposter på ruten. Gennem Strøgcenter, kan der være trafik af folk der ikke deltager – som atleten naturligvis tager hensyn til. Løberuten ind igennem er dog mærket op.
Fra kl 14.00, vil det være muligt at blive kørt om til Svømmecenteret for at hente sin bil.

Om motionstriatlon FCMTRI

Motionstriatlon henvender sig til alle der vil være aktive.

Du kan enten deltage selv, eller dele disciplinerne op mellem jer.
Så deltag uanset om du er garvet triatlet, eller først lige har besluttet dig for en sundere livsstil.

Vi garanterer for en unik oplevelse, om du er garvet eller ny.

De 400 meter svømning, foregår i Ikast Svømmecenter hvor de svømmes 16 baner. Der er banetællere koblet på, så du ikke ender med at tælle helt forkert.
Når du har svømmet, hopper du af bassinet og løber ud i gården bagved Svømmecenter og henter cyklen, eller givet stafetten videre.
Derefter begiver man sig på cykel ud forbi Isenvad, og tilbage og ender ved IBF Arena. Her stiller man cyklen, og enten begiver sig ud på løberuten eller giver stafetten videre til holdets sidste deltager.
Løberuten bevæger sig ind gennem Ikast, hvor vi i samarbejde med Vores Ikast gør det til en oplevelse at løbe gennem Ikast Strøgcenter.

Når du har løbet 4 km, står der en flok og tager imod dig ved målstregen, og sørger for at du får noget at drikke – så du kan nyde din præstation.